Rejsekategorien

Som nævnt i et andet indlæg, var der allerede en rejsekategori på min hjemmeside, da jeg fik den i 75-års fødselsdagsgave af min datter. Jeg har fra tid til anden lagt småepisoder fra rejser ud på siden, og på det seneste er jeg påbegyndt en samlet beretning om alle de rejser, jeg har foretaget i et land gennem tiderne.

Nu under covid-19-pandemien har jeg daglig i pressen hørt om, hvad mine medmennesker ville gøre, hvis de var regering eller sundhedsekspertise. Også menigmand har udtalt sig i min radio i den bedste sendetid. Mange ville gerne rejse igen, men når jeg hører nærmere om rejseønskerne, er det blevet mig klart, at den måde, jeg rejser på, og de mål, jeg besøger, slet ikke er de samme, som kommer til udtryk i pressen!

Jeg har derfor besluttet ikke at skrive flere rejseindlæg. Der er ingen, der interesserer sig for dem, så hvorfor spilde tiden? Jo, der er kommet nogle få reaktioner fra nogle med de samme interesser.

Det er dog muligt, at jeg engang ved lejlighed lægger noget af det halvfærdige ud, som ligger som kladde på siden her, men uden du kan se det. Også nogle rejseberetninger fra julebrevene kunne måske samles i indlæg, hvis jeg får tid lyst og lejlighed?

Bent Hansen 5. maj 2021.

Dette indlæg blev udgivet i Rejser. Bogmærk permalinket.