Rejser

Det er tanken efterhånden at ommøblere indlæggene, da indholdfortegnelsen er blevet for uoverskuelig. Jeg agter at oprette følgende menuer: Rejser, Jernbaner, Industribaner, og til sidst nogle indlæg, der ikke passer i de oplistede kasser.

Jeg vil først samle alle rejseindlæggene her efter lande og ordnet i alfabetisk orden.

De besøgte lande vil få hver et indlæg kalder Rejser i og så landets navn. Enkelte lande er besøgt, men vil ikke blive omtalt af de ene eller anden grund.

For hvert land vil blive nævnt, hvornår det er besøgt og hvilke byer og egne i landet, der er besøgt. Indlægget vil ikke få form af en rejsedagbog, men landet vil blive gennemgået by for by og egn for egn i tilfældig orden. Betingelsen for omtale af en by vil være, at jeg har været der. Ikke at jeg nødvendigvis har overnattet i byen. Der kan være omtalt byer, jeg har besøgt i et par timer, mens andre byer, hvor jeg er kommet en sen aften, har overnattet og er rejst videre næste morgen, ikke får omtale.

En by, der er besøgt flere gange, vil få én omtale. Billederne til omtalen kan godt været taget over en længere periode.

Jeg har erfaring med, at læsere har udtrykt efter et kig, at her ville de gerne hen. Eller ved jeg ikke, hvad du skal bruge indlæggene til, men det har givet mig en vis glæde og genoplevelse at lave dem.

Her vil landene så komme et for et med tiden. I øjeblikket omfatter indholdsfortegnelsen herunder kun få rejser, Men efterhånden som indlæggene opdateres, skulle listen gerne vokse.  Som sædvanlig er listen formet som link, du kan klikke dig videre i.

Rejser på Cuba.
Rejser i Indien.
Rejser i Kina.
Rejser i Tibet.

Det næste indlæg, skulle blive Rejser på Silkevejen.